Αναγνώστες

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Αγαπημένα Kαλοκαιριού (και reviews)

Γειά σας !!

Tέλειωσε το καλοκαιράκι...

Επειδή δεν είχα χρόνο να κάνω αγαπημένα για τον κάθε μήνα, αποφάσισα να κάνω αγαπημένα όλου του καλοκαιριού. Λίγο reviews, λίγο αγαπημένα, έτσι είμαι εγώ.

Ας ξεκινήσουμε....



Περιποίηση προσώπου

- Kρέμμα ματιών Κορρές - Evening Primose Fine lines & Dark circles

Eίχα μεγάλο ''πρόβλημα'' στο να βρω μια καλή κρέμα ματιών. Οχι απλώς μια ενυδατική, για να μην σπάσω πρόωρα, αλλα κάποια που να βοηθήσει - έστω και λίγο - τους μωβ κύκλους μου, και να με ξεκουράσει...
Νομίζω οτι είναι απο τις καλύτερες κρέμες ματιών που έχω δοκιμάσει τα τελευταία χρόνια, απλά..

- La Roche Posay - Intense serum

Η assetOgilvy μου απέστειλε δωρεάν το προϊόν εκ μέρους της Loreal Cosmetique Active τον συγκεκριμένο ορό *. ''Επεσε'' πάνω στις ημέρες που είχα ταλαιπωρηθεί απο μια ίωση με συμπτώματα γαστραντερίτιδας, και η αφυδάτωση πήγε να μου χτυπήσει την πόρτα! Πραγματικά ''ξεδιψάει'' το δέρμα, απορροφάται πολύ γρήγορα, και δεν ''βαραίνει''.
Είναι ιδανική για το καλοκαίρι, ακόμα πιο ιδανική για τις διακοπές, μιας το πρόσωπο κυριολεκτικά την ''ρουφάει'', και είναι απίστευτα δροσερή.
Μιας και είμαι ήδη φαν της LRP (όπως φαίνεται και απο διάφορα ποστ μου), σίγουρα θα την αγοράσω όταν τελειώσει. 
Το μόνο ''αρνητικό'' είναι η δόση που βγάζει με ένα πάτημα. Είναι αρκετή, και επειδή το gel είναι λίγο ''ζουμερό'' συνήθως μου πέφτει κάμποσο, έτσι.. Προσοχή...
 Πάντως, όπως πάντα, αγαπώ La Roche Posay. Την συγκεκριμένη, ακόμα περισσότερο!

- Νivea gel καθαρισμού.

Σχεδόν ποτέ μα ποτέ δεν έχω τελειώσει καθαριστικό σαπούνι προσώπου. Ολο και κάποιο νέο παίρνω, και παρατάω αυτό που χρησιμοποιώ. Το συγκεκριμένο, κοντεύω να τελειώσω το..... δεύτερο !!!
Μου αρέσει πολύ η υφή του, και το γεγονός οτι αφήνει δροσερό το πρόσωπο μου, δεν ''τραβάει'' αλλα ούτε ΄΄βαραίνει''.

Καλλυντικά - make up :



- Naked 2 - Urban Decay
Ω ναι. Αυτό το ''μωρό'' έγινε επιτέλους δικό μου! Τα χρώματα είναι για κάθε περίσταση και εποχή, και την χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά. Συντομα λέω να κάνω και swatch, για όσες ενδιαφέρονται.
Εχω λατρέψει ΚΑΙ το πινελάκι, επίσης!

- Benefit sun beam  και  Sleek Ρουζ ''sunrise''
Αυτό το highlighter το κέρδισα απο το το blog beautydiaries.gr πριν λίγες εβδομάδες.
Το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά απο τότε , σε συνδιασμό με το ρουζ της sleek, που έκανα swatch πριν απο λίγο καιρό εδώ
Ακόμα και ηλιοκαμένη να μην είναι κάποια (πχ. εγώ) σου δίνει ένα υπέροχο καλοκαιρινό χρώμα!

-Elf  Mineral Booster
 Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τι άκριβώς είναι ή τι ακριβώς κάνει, αλλα με έχει σώσει!
Ακόμα και αν δεν βάλω make up ή bb cream, βάζω απο το mineral booster, και νιώθω διαφορετικό το δέρμα μου. Δίνει το ματ που ζητάω απο μια πούδρα, χωρίς να με βαραίνει, και παράλληλα νιώθω το δέρμα μου που απαλό και λαμπερό!

-Avon Mascara - comb it!
Αυτό το καλοκαίρι είπα να δώσω μια ευκαιρία και σε άλλες μάσκαρα πέρα της Stileto απο την maybelline. Αυτό το ''διαμαντάκι'' μου κόστισε περίπου 3 ευρώ, και ήδη το αγαπώ! Αγορά που δεν θα χάσετε αν την κάνετε κορίτσια!

- Εrrer Due - silky eye pencil
Noμίζω τα μολύβια ματιών της Εrrer Due είναι κλασσική αξία για τις Ελληνίδες! Κάτι σαν τα μανό της Seventeen.
Κρατάει για ώρες, είναι μαλακό, και όσο και αν προτιμώ την ακρίβεια της γραμμής με το πινέλο/πινελάκι του eyeliner, πάντα με κερδίζει το μολυβάκι. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό το μολυβάκι..

- Lip Stains ELF - Revlon ''Pink in the Afternoon''.

Φέτος δεν πολυχρησιμοποιήσα κραγιόν/προϊόντα για τα χείλη.
Δεν ήθελα βάψιμο στα χείλη στην δουλειά, για αυτό προτίμησα τα lip stains της ELF, που και κρατάνε, αλλα και δίνουν πιο φυσικό αποτέλεσμα. Απο την άλλη, εκτός δουλειάς προτίμησα αυτό το υπέροχο ροζάκι, την απόχρωση της Audrey  στο Βreakfast at Tiffanys (ναι, ομολογώ οτι για αυτόν τον λόγο το πήρα το συγκεκριμένο χρώμα), ένα χρώμα που κολακεύει όλα τα χείλη, με όλες τις επιδερμίδες, κάθε εποχή! Must απόχρωση για κάθε γυναικεία τσάντα!

- Lip Balm λεμόνι - The Body shop
Απο body shop έχω - οχι τα πάντα - αλλα πολλά προϊόντα. Μακιγιάζ, lip balms (άπειρα βαζάκια) , κρέμες χεριών, μέρας, νύχτας, σέρουμ, vitamin c (αγαπώ) , vitamin E, σειρά για σπυράκια, αφρόλουτρα, μαλακτικές, κτλ κτλ (μήπως να κάνω αναλυτικό ποστ - λίστα?). Η πιο αγαπημένη μου όμως σειρά είναι αυτη με το λεμόνι (έχω και αφρόλουτρο και κρέμα σώματος). Λατρεύω λεμόνι, το νιώθω δροσερό, και το lipbalm μυρίζει υπέροχα. Αυτό που μαρέσει στο συγκεκριμένο είναι οτι δεν έχει την πολύ ''γλίτσικη'' υφή που έχουν συνήθως τα λιπ μπάλμς που είναι σε βαζάκια. 


Nύχια:



- Μανο For Audrey, απο την China Glaze

Το είχα δει σαν χρώμα μια φορά που έψαχνα για σχέδια στον γούγλι, και ''μου κατσε''. Πρόσφατα, το χέρι μου ΑΠΟ ΜΟΝΟ του (γιατί είπαμε, δεν αγοράζω ξανά τίποτα!) πήγε στο ''buy now'' του e-bay και το πήρε. !!! Το λάτρεψα ΚΑΙ απο κοντά. Δεν είναι ούτε πολύ παλ, ούτε πολύ νέον, και είναι ένα τέλειο χρωμα, και για μανικιούρ, και για πεντικιούρ.

Σώμα:



- Avon White lilly αφρόλουτρο
Είναι το 3 μπουκάλι που χρησιμοποιώ. Το πρώτο , με τα 1000mL , το πήρα απο ένα πακέτο προσφοράς της Avon (μαζί με ένα άλλο αφρόλουτρο και 2 κρέμες για τα πόδια - σουπερ οι κρεμούλες) , και μετά παρείγγειλα και ακόμα δύο, αλλα αυτή τη φορά υπήρχαν μόνο σε 500άρια!
Μυρίζει δροσερά, αφήνει απαλό το δέρμα, και .. απλώς το λατρεύεις!

-Foot works της Avon:

It really works! Οσες κρέμες και αν δοκίμασα για τα πόδια, μόνο η βαζελίνη (με την κάλτσα, ξέρετε) έκανε δουλειά... Και πλέον αυτή η κρέμα. Σίγουρα πιο μαλακές οι φτερνες, εμφανή η διαφορά!


- Sunific Solaire 15+ Lierac
Τις πρώτες φορές που πήγα θάλασσα, έκανα σαν τις αγγλιδούλες. Μπόλικο αντηλιακό 50+, απλωμένο μέχρι και στις πατούσες! Σιγά σιγά που πήρα λίγο χρωματάκι, ήθελα κάτι πιο καλοκαιρινό, και έτσι χρησιμοποίησα το σουπερ Sunfic που μου έστειλε η Lierac (ευχαριστώ!).
Φυσικά με προστασία (δεν βάζω ούτε λάδι χωρίς προστασία), αλλα και shimmer!!!!
Τέλειο? Σε μια (wannabe) σταρένια, ή έστω λίγο πιο μαυρισμένη επιδερμίδα, δίνει μια πιο καλοκαιρινή λάμψη! Εχει ΚΑΙ μαγευτική μυρωδιά! Επιτέλους, πείτε όχι στα αντηλιακά με άρωμα καρύδας! Φτάνει!

- Avene Thermal Water 
Χρειάζεται εξήγηση?
Καλοκαίρι. Στην Ελλάδα. Σε νησί (υγρασία). Με τους 40+ βαθμούς.

Αρωμα:

- Beat - Burberry 






Δροσερό καλοκαιρινό άρωμα! Λίγο ''ξινό'', δηλαδή αγαπημένο δικό μου (βλέπε καλλυντικά πιο πάνω)

Εχετε κάποιο απο τα παραπάνω προϊόντα? Η γνώμη σας?
Θα θέλατε να δείτε κάποιο πιο αναλυτικό review ή swatch σε κάποιο απο αυτά?

Σας φιλώ, και καλό φθινόπωρο κουκλες!!!

Φιλάκια

Β.


* Η γνώμη μου είναι ειλικρινής και αντικειμενική.


12 σχόλια:

  1. οριστε οριστε.... με ξεσηκωνεις.... απο την πρωτη στιγμη που πηρα το body butter φραουλα απο τα tbs ελεγα οτι για το χειμωνα ζαχαρωνω το λεμονι. κ ερχεσαι εσυ τωρα χωρις δισταγμο να με προκαλεσεις και να μου πεις να το παρω... ΟΧΙ μετα εγω πως να αντισταθω ...μου λες???????????οτι κ να γινει απο δω κ περα εσυ θα φταις...

    ουφφφφ τα απ κ ηρεμησα... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα! Αναλαμβάνω την ευθύνη! Να το πάρεις να το πάρεις! Ερωτας λέμε!

      Διαγραφή
  2. Όλα είναι πολύ ωραία! Πολλά απ' αυτά τα έχω δοκιμάσει ή τα έχω κι εγώ! Θα ήθελα όμως να πάρω το Lip Balm - The Body shop & σίγουρα τον ορό της La Roche Posay που έχω διαβάσει ΜΟΝΟ καλά και ήδη έχει μπει στη λίστα αγορών μου για τον Χειμώνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πάρεις! Και τα δύο! Αν σαρέσει το λεμόνι θα ερωτευτείς το λιπ μπάλμ αυτό, ακόμα και σε αυτήν την - άβολη - συσκευασία!

      Διαγραφή
  3. Κι εσύ τέκνο τη Naked 2;; Καλά κάνεις βέβαια, γκρινιάζω γιατί ζηλεύω χαχαχα! Το For Audrey θέλω πολύ να το δοκιμάσω, είναι κλασικό χρωματάκι. Ωστέ καλό το Lip Stain από ELF, ε; Φοβόμουν μήπως ξηραίνει πολύ αλλά αφού το βολεύτηκες πάω να το βάλω στο καλαθάκι μου :) Πολλά φιλιάαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γω - και γω! Ωρα και συ να την αποκτήσεις, δεν νομίζεις?
      Το for audrey, το φοράω σχεδόν όλο το καλοκαίρι! Είναι τέλειο. Μου αρέσει γιατι δεν είναι το πολυ φοσφωριζέ και δένει με κάθε επιδερμίδα (είναι κάποιες αποχρώσεις που πάνε μόνο σε μαυρισμένα σώματα ή κάτασπρα).
      Οχι, δεν το ξηραίνει το Elf. Ούτε φυσικά ενυδατώνει. Για την ακρίβεια, με το που στεγνώνει, το ξεχνάς οτι το φόρεσες.

      Διαγραφή
  4. Πως να αντισταθω με τετοιο ποστ ε;;; Το Lip Stains της ELF - και το Pink in the Afternoon της Revlon τα θεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεέλω!!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μην αντισταθείς! Χχχχχ. Το Pink in the afternoon δεν είναι τέλειο? Κάτι ήξερε η audrey!
      Λέω να κάνω swatch σύντομα!

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραίο post!Σκέφτομαι κι εγώ να παραγγείλω προιόντα της elf και συγκεκριμένα τα lipstains γιατί έχω ακούσει καλά λόγια!Αν θέλεις ρίξε μια ματία και στο blog μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Elf έχει πάρα πολλά καλα προίόντα (και κάποια μούφες φυσικά). Το booster ή το brow kit για μένα δεν παίζονται. Απο τα stain είμαι πολύ ευχαριστημένη. Μένουν, και δίνουν πολύ φυσικό χρώμα.

      Διαγραφή