Αναγνώστες

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Phytobaume Volume - Express Conditioner Review!

Να μαι και πάλι!

Τι μου κάνετε?
Αυτή τη φορά το ποστ μου θα είναι -λιγάκι- διαφορετικό, μιας και δεν έχει να κάνει με προσωπο ή νύχια, αλλα με μαλλιά. Δεν ξέρω αν σας το έχω πει, αλλα είμαι μακρυμαλλούσα. Οταν εννοώ μακρυμαλλούσα, εννοώ τόσο...(και τώρα είναι σε αυτό το μήκος φρεσκοκομμένα)



Αυτό σημαίνει, οτι ξοδεύω απίστευτο χρόνο για να τα λούσω/ξεμπερδεψω/στεγνώσω/φορμάρω, καθώς και χρήμα για να τα διατηρήσω σε καλή κατάσταση σαμπουάν/κρέμες/μάσκες/λάδι/styling, κτλ.

Κατα καιρούς, και αναλόγως την κατάσταση τους, αλλάζω και τα προϊόντα που χρησιμοποιώ.

 Αφενός γιατί δεν κάνει συνέχεια τα ίδια προϊόντα, και αφετέρου διότι κάθε φορά χρειάζεται και κάτι διαφορετικό το μαλλί μου. Την μία λάμψη, την άλλη ενυδάτωση, την άλλη απαλότητα, κτλ, κτλ, κτλ...

Την κρέμα(conditioner) της Phyto, ξεκίνησα να την χρησιμοποιώ πριν περίπου ένα μήνα. και ήταν μια ευγενική προσφορά της Phyto  :) (ευχαριστώ πολύ!)
Αποφάσισα οτι για να γράψω κάποιο review, θα έπρεπε πρώτα να την τελειώσω, όπως και έκανα.



Ο σκοπος της κρέμας είναι να κάνει τα μαλλιά ''αναλαφρα'', κάτι που χρειάζομαι απίστευτα το καλοκαίρι ( μιας και λόγω ζέστης και δουλειάς, τις περισσότερες ώρες τα έχω πιασμένα, και πονάει το κεφάλι μου) καθώς και να τους δίνει όγκο. Ογκό δεν χρειάζομαι ,τα μαλλιά μου είναι πολύ πυκνά, αλλα λόγω βάρους δεν φαίνεται κάτι τέτοιο!

Οπως πάντα, ειδικά με τέτοια προϊόντα, είμαι επιφυλακτική για το πόσο καλά κάνουν αυτό που λένε.
Το phytobaume μου απέδειξε οτι δεν έπρεπε. Πραγματικά, νιώθω το κεφάλι μου πιο ελαφρύ κάθε φορά που χρησιμοποιώ την κρέμα αυτή. Δεν ''βαραίνει'' καθόλου, και ήδη, πριν ακόμα στεγνώσω τα μαλλιά μου, νιώθω την διαφορά. Επίσης, κάνει τα μαλλιά υπερβολικά μαλακά και ''δυσκολομπέρδευτα'' (δική μου λέξη). Κοινώς, δεν κάνουν εύκολα κόμπους, πράγμα σωτήριο.
Ξέρεις τι είναι να λούζεσαι/στεγνώνεις μαλλιά και να νιώθεις οτι μόλις έχεις βγεί απο κομμωτήριο?

Το μόνο "αρνητικό",  που για πολλές είναι θετικό είναι οτι - σχεδόν - δεν έχει άρωμα. 'Η τέλος πάντων έχει ένα πολύ διακριτικό. Εγω λατρευω να μυρίζουν τα μαλλιά μου ''εντοντα'' μετά το λούσιμο. Αλλοι πάλι που έχουν ευαίσθητη μύτη, όχι.
Ε - εντάξει, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας.

Εν κατακλείδι λοιπόν, εαν θέλετε κάποιο προϊόν για πιο αναλαφρα μαλλιά και όγκο, σίγουρα το phyrobaume κάνει την δουλειά του. Εγώ τελείωσα το ένα σωληνάριο, και σύντομα θα αγοράσω το επόμενο, εαν όχι ''γλυκοκοιτάζω'' τον συγκεκριμένο ορό. 
Η ακόμα και τα δύο. Η κρέμα κοστίζει γύρω στα 14 ευρώ, και αξίζει κάθε ευρουλάκι της.

Aυτά απο μένα και απο τα μεταξένια και πανάλαφρα μαλλιά μου!

Φιλάκια..!

7 σχόλια:

  1. Αυτή την κρέμα της Phyto την χρησιμοποιώ τον τελευαίο μήνα και λίγο θέλει για να τελειώσει! Είναι εξειρετική! Έχω γράψει και review! Πολύ ωραίο και αναλυτικό το post σου!Έχω κι εγώ τρέλα με τα μαλλιά μου και τα περιποιούμε όσο μπορώ περισσότερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάω να δω το και το δικό σου το review! Πράγματι, είμαι πολύ ευχαριστημένη και εγώ!
      Θέλοντας και μη, τα μαλλιά μου χρειάζονται πολύ προσοχη, και η κρέμα αυτή είναι ότι πρέπει!

      Διαγραφή
  2. τη δοκιμαζω κ γω αυτο τον καιρο και μαλιστα εγραφα πριν αναρτηση για αργοτερα ειναι πολυ καλο προιον δεν τρελαινομαι για το αρωμα αλλα βοηθα πολυ τα μαλλια

    φιλακιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το άρωμα, βασικά ''δεν υπάρχει'' για μένα. Δεν το καταλαβαίνω καν, αλλα σαν προϊόν, είναι πάρα πολύ καλό! Θα περιμένω και το δικό σου ποστ, αν θυμάμαι καλά, είσαι και συ μακρυμαλλούσα :)

      Διαγραφή
  3. Φαίνεται πολύ αποτελεσματική η κρέμα, θα ήθελα να την δοκιμάσω μια και τα μαλλιά μου είναι μακριά σγουρά και με χοντρή τρίχα. Πολύ ωραίο review! xx Menia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μα εισαι τρεληηηηηηηηηηη?επιτηδες μου το κανεις αυτο???????

    σε μισω και εσενα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mίιιιιιιισησε με δεν πειράζει, εγώ θα καταφέεεερω το μίσος σου να κάαανω αγάπηηηη

      Διαγραφή