Αναγνώστες

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

La Roche Posay - review

Καλησπέρα κορίτσια!

Η αλήθεια είναι οτι πάντα είχα μια αδυναμία στα La Roche Posay.
Κάποιες έχετε δει και παλαιότερα ποστς μου, άλλα υπάρχουν και άλλα αγαπημένα προϊόντα που δεν τα έχω αναφέρει ακόμα στο blog όπως την αναπλαστική κρέμα cicaplast, το τζελ καθαρισμού Rosaliac, την Effaclar, το shower gel lipicar ή το foundation Unifiance (φυσικά, όποια θέλει, μου ζητάει να κάνω review κάποια απο αυτά ή να είναι η επόμενη στο hit or miss series)

Πριν απο λίγο καιρό λοιπόν, η LRP μου έστειλε ένα πακετάκι με την Toleriane ultra (κρεμά προσώπου), το ISO-UREA lait (κρέμα σώματος) , το therma water τους - , όπως και την μάσκαρα respectisime.
(ευχαριστώ!!!) 

To thermal water, το ξέρουμε όλες μας! Την κρέμα σωματος, την χρησιμοποιήσα κανα-δυο φορές για να είμαι ειλικρινής.. Ενυδατώνει, αλλα επειδή δεν έχω ευαίσθητη επιδερμίδα, δεν ξέρω πόσο καλή είναι σε αυτόν τον τομέα. Την έδωσα σε μια φίλη μου, που είναι φουλ απο αλλεργίες, θα ρωτήσω την γνώμη της και θα σας ενημερώσω για την αποτελεσματικότητα της.

Χρησιμοποιώ πολύ την κρέμα προσώπου.Αρκετό για να μπορώ να σχηματίσω άποψη.
 Ενυδατώνει χωρίς να βαραίνει, και φυσικά δεν ερεθίζει. Είναι λίγο πιο πηχτή απο όσο μου αρέσει και δεν έχει ιδιαίτερα ευχάριστη μυρωδιά (ευτυχώς φεύγει αμέσως το άρωμα), αλλα για μενα και τις κοκκινίλες μου και τις ηλίθιες αλλεργίες μου , είναι οτι πρέπει. Ειδικά για τον χειμώνα!
Θα την αγόραζα?  Ναι, μιας και το αποτέλεσμα της, μου αρέσει πολυ! Απλώς θα την ήθελα λίγο πιο νερουλή.

Η μάσκαρα ήταν η πιο ευχάριστη έκπληξη!1 Να πω την αλήθεια, λόγω τις φύσης της, περιμενα μια μάσκαρα που θα έδινε ένα πολύ φυσικό λουκ Παραδόξως, κάνει ''κάτι'' στις βλεφαρίδες!!!!
Στις φώτο είναι το μάτι μου χωρίς μάσκαρα, και στην δεύτερη φώτο με την respectisime!
(μία στρώση ΜΟΝΟ!!!)
la roche posay mascara

Σίγουρα, δεν είναι η μάσκαρα που δίνει τις πιο μεγάλες, έντονες ή γυριστές βλεφαρίδες, αλλα απο άλλες που το υπόσχονται, σίγουρα καλύτερη! Αφαιρείται εύκολα, δεν τσούζει, και δεν κάνει κομπάκια. Σίγουρα θα την ξανα-αγοράσω!!!!


Σε γενικές γραμμές, οτι έχω δοκιμάσει απο την LRP τα τελευταία χρόνια (πέρα απο μια πούδρα) είμαι πολύ ευχαριστημένη. Το μόνο αρνητικό, στο θέμα των καλλυντικών τουλάχιστον, είναι η τιμή τους, αλλα απο την άλλη, πιστέψτε με, οτι δίνεις παίρνεις!

Εχετε δοκιμάσει κάποιο απο τα παραπάνω? Η γνώμη σας?

Φιλιά!



10 σχόλια:

  1. Ωραίο post! Χρησιμοποιώ La roche Posay - έχω τα θέματα μου με αλλεργίες και ευαισθησίες - και είναι πάρα πολύ καλά!!!!
    Πολλά φιλιά!!!
    http://itsallaboutbeautybydemyfil.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eυχαριστώ! Και συ με αλλεργίες ε? Το Rosaliac που αναφέρω πάνω είναι ΜΑΚΡΑΝ το καλύτερο καθαριστικό τζελ που έχω δοκιμάσει! Ακόμα και με μάτι να στάζει δάκρυ απο αλλεργία, ακόμα και αν μπεί μέσα στο μάτι όταν ξεβάφεσαι, δεν σε ενοχλεί ΚΑΝ! Είναι ΘΕΙΚΟ!!!

      Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Eιναι πολυ καλα σα προιοντα,μη ξεχναμε τα ιαματικα νερα παντα να τα ταμποναρουμε,αφου τα ψεκασουμε στο προσωπο,δεν ειναι καλο να τα αφηνουμε να στεγνωνουν στο δερμα γιατι απλα το ξεραινουν.
    Και πανω απο το μακιγιαζ εγω το χρησιμοποιω παντως το συγκεκριμενο νερο για να μην ειναι βαρυ το αποτελεσμα!Επισης σε κοκκινιλες απο την ηλιοθεραπεια!
    Τη toleriane δε θυμαμαι να την εχω δοκιμασει,αλλα λιγο πολυ,πιστευω πως εχουν τα καλυτερα προιοντα απο τις αλλοδαπες εταιρειες τουλαχιστον,στα φαρμακεια!
    Ωραια παρουσιαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ το καλοκαίρι τα χρησιμοποιώ πολύ, για τις κοκκινίλες και όλα αυτά τα χαριτωμένα!
      Ναι, όπως είπα, πέρα απο μια πούδρα, τίποτα δεν με έχει απογοητεύσει! απο κρέμες μέχρι και μακιγιάζ! Την χρησιμοποιω χρόνια τώρα την LRP και την αγαπωωωωωωωω!!

      Ευχαριστώ αγάπη!

      Διαγραφή
  3. agaphmenh la roche posay! super einai h maskara!
    se exo kanei k tag edo
    http://maggiedeppetf.blogspot.gr/2012/12/beauty-tag.html
    an thes na to kaneis :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! Θα το κάνω κάποια στιγμή σίγουρα!
      Φιλακια

      Διαγραφή
  4. polu wraio post!
    Den xrisimopoiw proionta tis etairias alla tha to ithela poli!!
    filakiaa

    www.fashionrailways.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να δοκιμάσεις! Τα πάντα! Ειδικά τα καθαριστικά τους είναι τα καλύτερα!

      Διαγραφή
  5. Έχω δοκιμάσει το νερό το οποίο κάθεται σε περίοπτη θέση αυτή τη στιγμή στο μπάνιο μου και, όπως με όλα τα προϊόντα της La Roche Posay, είμαι πολύ πολύ ευχαριστημένη. Απο τα αγαπημένα μου είναι επίσης η ενυδατική Hydra Phase και ο αφρός καθαρισμού!
    Αν θέλεις πέρνα μια βόλτα απο το blog μου (http://ginaikologies.blogspot.gr) που τρέχει το Χριστουγεννιάτικο givaway!
    Καλές γιορτές με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eυχαριστώ πολύ!
      Είναι πραγματικά μια πολύ αξιόλογη εταιρία ! Θα περάσω!!

      Διαγραφή