Αναγνώστες

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Viva Glam - Avon

Καλησπέρα κούκλες!

Για ακόμη μια φορά ''χάθηκα'', αλλα οι υποχρεώσεις είναι περισσότερες απο τον ελεύθερο μου χρόνο..

Πριν απο λίγο καιρό, η Avon, με μια προωθητική ενέργεια, έστειλε το αρωματάκι Viva Glam, σε ορισμένες Greek Bloggers.Έτσι, το έχω και γω στα χέρια μου :)

Εχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στα αρώματα, όπως φαίνεται και απο ένα προηγούμενο ποστ μου με την συλλογή μου, αρα, γιατί όχι σε και σε αυτό?

Tο δοκίμασα λοιπόν, και δηλώνω οτι μου αρέσει πολύ. Είναι αισθησιακό το άρωμα, και πολύ θηλυκό. Ταιριάζει απίστευτα με το δέρμα μου , και κρατάει ώρες (δεν σας έχει τύχει να βάζετε ωραία αρώματα και μετά απο λίγο να μην μυρίζει τίποτα? Εμένα απειρες φορές *γκουχ γκουχ Noa - Cacharel γκουχ γκουχ*..)

Νομίζω οτι είναι άρωμα που ταιριάζει στις περισσότερες, μιας και το δοκίμασε και η μαμά μου και μία φίλη μου (που μας ταιριάζουν διαφορετικά αρώματα), και μύριζε εξίσου ωραία. Κοντολογίς, είναι είναι ''won't miss'' άρωμα, και μια σίγουρη επιλογή για κάποια κοπέλα, και σίγουρα πολύ πιο φθηνή απο όλα τα high-end αρώματα..

Το μόνο που έχω να πω είναι οτι θεωρώ πως αυτό το άρωμα, είναι για χειμώνα/φθινόπωρο. Εχει πιο ''ζεστη'' και ''βαρια'' μυρωδιά για καλοκαίρι. Συνηθίζω το καλοκαίρι να φοράω αρώματα δροσερά, ή/και που έχουν βάση το κίτρο και λιγότερο ''θυληκά'', αν ποτέ δεν ξέρεις τι ραντεβού θα σου ξημερώσει...





Το έχει δοκιμάσει/αγοράσει καμια άλλη κοπέλα? Πως σας φαίνεται?



14 σχόλια:

  1. ειναι απλα υπέροχο! το δοκιμασα και γω κ το λατρεψα!
    Καλοφορετο! να το χαρεις πολυ πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ! Περιμένω πως και πως να βαρύνει λίγο ο καιρός για να το δοκιμάσω. Είμαι και κορίτσι του ''κρύου'' εγώ, και όχι του καλοκαιριού βλέπεις!

      Διαγραφή
  2. Φυσικά και το έχω δοκιμάσει, όπως τα περισσότερα της Avon! Έχει απίστευτη μυρωδιά που διαρκεί! Θεωρώ πως είναι ιδανικό και για Καλοκαίρι, φυσικά για έσες φοράνε τέτοιου είδους αρώματα το Καλοκαίρι όπως εγώ! Ωραίο post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι? Εχεις να προτείνεις και κάποιο άλλο? Σε τέτοιους ''τονους''.
      Παραγγέλνω σχεδόν κάθε μήνα avon...

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραίο post!Θα προσπαθήσω να βρω δειγματάκι να το δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. den to exw dokimasei pote alla tha ithela polu na to dokimasw:)

    www.fashionrailways.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το έχω δοκιμάσει και μου άρεσε πολύ!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Xμμμμμ,θα μπορουσες να μας πεις καποιο κοντινo dupe,γιατι δε μπορω να καταλαβω πως περιπου μυριζει-το ταιριαξε στη μαμα μου και σε μια φιλη της δε μου λεει κατι,χαχαχχα,.
    Πραγματικα,αν εχεις κατι στο νου σου σε κοντινες νοτες,θα με διευκολυνε-δεν υπαρχουν λεφτα για high end αρωματα απο την αλλη πως να αγορασεις αρωμα μεσα απο καταλογο;
    Πολλα φιλια,ευχαριστουμε για το sharing-!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eνα point το έχεις.Χαχα. Δεν "ταιριάζει" με κάποιο απο τα αρώματα που ήδη έχω και έχω κάνει ποστ για να είμαι ειλικρινής.
      Αν έχεις μυρίσει το "very irresistable" της givenchy (το ροζ τέλος πάντων), μπορώ να πω οτι (αν θυμάμαι καλά πάντα, δεν έχω και μύτη λαγωνικού) ταιριάζουν, μόνο που το viva glam έχει πιο γλυκούς τόνους και το irresistable πιο δροσερούς.Τουλάχιστον σε μένα, μου μοιάζουν λίγο.
      Το οτι ταίριαξε στην μαμά μου και σε μια φίλη μου το γράφω για να δείξω οτι είναι άρωμα που ταιριάζει σε πολλούς τύπους δέρματος (αναλόγως με το Ph σου, μυρίζει και διαφορετικά), γιατί υπάρχουν άλλα αρώματα που δεν ταιριάζουν σε πολύ κόσμο (παράδειγμα : beyond paradise, DKNY "μήλο")
      Παρακαλώ, ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο.
      (Αν θες κάποιο dupe πάντως, το flame της seventeen είναι TO dupe της Gucci Rush, της 1)

      Διαγραφή
  7. Το λάτρεψα!!! Το τελείωσα σχεδόν... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. den tin exo dokimasi , pandos ta kragion tis avon einai iperoxa !! (epitelous me afise na se kano follow) xo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχω δοκιμάσει κρέμες - αφρόλουτρα, concealer, αλλα κραγιόν ακόμα! λες ?
      Να το δοκιμάσεις το άρωμα, είναι σούπερ!

      Διαγραφή