Αναγνώστες

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Vichy Liftactiv Flexiteint - Review

Καλησπέρα κορίτσια!
Πριν λίγο καιρό η Vichy (ευχαριστώ Vichy!!!! ) μου έστειλε το Liftactiv Flexiteint...


Για να είμαι ειλικρινής καλλυντικά προϊόντα της Vichy δεν είχα δοκιμάσει ποτέ, μόνο κρέμες (προσώπου, κυτταρίτιδας, κτλ) και καθαριστικά.

Με λίγα λόγια είναι ένα αντιρυτιδικό make up.

Με περισσότερα - όπως αναφέρει και η Vichy:
'' Make-up κατά των ρυτίδων για σύσφιξη και άμεσο αποτέλεσμα lifting, που δεν «παγώνει» τα χαρακτηριστικά
Χάρη στις ελαστικές ιδιότητες της σιλικόνης, το χρώμα είναι ομοιόμορφο καθώς ακολουθεί τις κινήσεις του προσώπου.
Η σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με collagyl, το οποίο αποτελείται από 3 κορυφαία αντιρυτιδικά συστατικά της Vichy. Δρα στοχευμένα στις αιτίες της γήρανσης για λείανση και «γέμισμα» των ρυτίδων σε 1 μήνα.''

Το συγκεκριμένο δεν είναι κάποιο που πρόκειται να φορέσω έξω, γιατί δεν είναι στο χρώμα μου. Είναι πολύ πιο σκούρο, ακόμα και τώρα που - υποτίθεται - θα έπρεπε να έχω λίγο χρωματάκι απο το καλοκαίρι. Σαν NC20 που είμαι , αυτό είναι too much.. Οπότε, δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω και για ένα μηνα συνεχόμενα ώστε να δω αποτέλεσμα στις ρυτίδες.


Παρόλα αυτά το δοκίμασα, μιας και αν βολεύομαι με κάτι, μπορώ πολύ απλά να πάω και να πάρω την σωστή απόχρωση. Μικρή δεν είμαι, ούτε όμως αρκετά μεγάλη. Εχω ρυτίδες έκφρασης, και κάποιες μικρές πρώτες στο κούτελο (Οταν με δείτε και όσες με δείτε κάντε οτι δεν υπάρχουν - εντάξει?).

 Αν και δεν θα διάλεγα το συγκεκριμένο make up προσωπικά* , μου αρέσει να δοκιμάζω προϊόντα, και -  που ξέρεις, μπορεί στο τέλος να μου αρέσει, και όπως και να χει, θα βοηθήσω λέγοντας την γνώμη μου.

• Μου αρέσει πολύ που έχει αντλία. Ξενερώνω άσχημα με εταιρίες που έχουν απλώς ένα καπάκι, και αν σου πέσει παραπάνω (που θα σου πέσει), σου πεσε.

• Μπορεί να ξεγελαστείτε οτι είναι λιπαρό, αλλα δεν είναι. (Ούτε ματ, χε χε)  Δίνει απλώς μια ιδιαίτερη λάμψη, χαρίζοντας στο πρόσωπο ένα φυσικό αποτέλεσμα.Δεν μπορώ να υποσχεθώ το αποτέλεσμα σε λιπαρές επιδερμίδες μιας και εγώ έχω ξηρή, και η μαμά μου (η τελική αποδέκτης - και πολύ χαρούμενη επίσης), έχει μικτό, πάντως δεν βαραίνει.

•Απλώνεται ομοιόμορφα και εύκολα.

• Ενα περίεργο που παρατήρησα είναι οτι έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα αν το απλώσω χωρίς ενυδατική ή κάποια βάση προηγουμένως. Ενυδατώνει απο μόνο του ούτως ή αλλως, και καλύπτει καλύτερα τους πόρους και τις ρυτίδες. Επίσης, δεν σπάει (αυτός δεν είναι ο σκοπός του βασικά?) ''Χώνεται'' στις ρυτίδες, τις καλύπτει, και αποκτά ελαστικότητα.

• Η κάλυψη του είναι μέτρια προς καλή.

Στις φώτο το χρησιμοποίησα πάνω στο κάψιμο (καλοκαιρινό σημάδι - θα κάνω ένα ανάλογο ποστ για αυτή την εμπειρία) γιατί είναι ένα πολύ ''ανώμαλο'' κομμάτι δέρματος, και ήθελα να δω ποσο καλά εισχωρεί το make up εκεί (αντίστοιχα με τις ρυτίδες ας πούμε) καθώς και την κάλυψη του. Το χρησιμοποίησα και στο πρόσωπο απλώς για το swatch είναι καλύτερο το χέρι.

Αγνοείστε το οτι είναι ΤΟΟΟΟΣΟ πιο σκούρο.

Το ΄χερι μου αριστερά είναι στα κανονικά του.
Φαίνεται οτι έχει μια μέτρια κάλυψη, και οτι ''δένει'' με το ανώμαλο τους δέρματος. Κάνει την δουλειά του, στο κομμάτι του ''make up''.



Ενα αρνητικό που βρίσκω στο όλο concept είναι το οτι υπόσχεται αποτελέσματα σε ένα μηνα, μπλα μπλα, μπλα...
Δεν αντιλέγω οτι μπορεί να τα κάνει, οκ? Απλώς εγώ οταν παίρνω foundation το θέλω για foundation, όταν παίρνω κρέμα θέλω να είναι κρέμα, κτλ. Κάθε προϊόν προορίζεται για συγκεκριμένη χρήση, και όχι για να τα κάνει όλα. Και μιλάμε για 2 προϊόντα με διαφορετικό τρόπο χρήσης. Την κρέμα θα την βάλεις- θα την αφήσεις - θα την αποροφήσει το δέρμα. Το foundation όχι.


*Αυτό που θέλω να δοκιμάσω είναι το Dermablend.Υποσχεται κάλυψη στις ατέλειες μέτριας σοβαρότητας (χρωματική ανομοιογένεια, μαύροι κύκλοι, κοκκινίλες, σπυράκια κ.λπ.), ακριβώς αυτό που θέλω δηλαδή. Δυσχρωματισμοί, μαυροι κύκλοι και κοκκινίλες είμαι εγώ!!!

Την Dermablend την  proffesional την έχετε ακουστά?
Αν όχι , ρίξτε μια ματιά να δείτε ΤΙ μπορεί να κάνει!


12 σχόλια:

  1. πολύ ωραίο το postάκι σου! πολύ κατατοπιστικό! αν θέλεις κάνε και μια βόλτα στο δικό μου blog! www.beautywitholga.blogspot.gr -BeautyStars

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για μενα ειναι το καλυτερο!!!
    Παντα γυρναω σε αυτο καθως η αποχρωση gold μου δινει μια ξεκουραστη οψη και λαμψη.
    Δε θα το συνιστουσα και εγω με τη σειρα μου σε λιπαρη επιδερμιδα,μια μικτη,ξηρη,κανονικη θα το ευχαριστηθει.
    Δινει το απολυτο DEWY αποτελεσμα,οποια δε θελει πληρη ματ καλυψη,εδω ειναι!
    Το χρηδιμοποιησα πριν 5 χρονια περιπου,πρωτη φορα,δε το ηξερα ο,τι υποσχεται και βλακειες του στυλ-εξαφανιζει ρυτιδες μπλα,μπλα,αλλα για μενα δουλευει δινοντας μου πως να το πω-λαμψη!
    Highly recommended.
    Επισης το dermabend να το παρεις το εβαζα πριν 10 χρονια ,πιο μικρη που ειχα ακμη-ΤΕΛΕΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς! Νομίζω σε λίγο καιρό θα το χρησιμοποιώ, απλώς οχι ακόμα. Εχω και ένα κόλλημα με το ματ αποτέλεσμα. Είναι τόσο καλό το dermablend? Θέλω ένα για κάλυψη, γιατί δεν είναι πάντα pimple-free το πρόσωπο μου. Ακμή δεν έχω, αλλα έχω αρκετές ατέλειες, ειδικά κάποιες μέρες του μήνα.

      Διαγραφή
    2. Πιστεψε με αξιζει να το δοκιμασεις-ματ αποτελεσμα,χωρις να ειναι Στοκος!Να φανταστεις πως το εβαζα χωρις ενυδατικη και εστρωνε τελεια!Στα stands της vichy εχουν σχεδον παντα δειγματα να πας να ζητησεις να δοκιμασεις,στο φαρμακειο της γειτονιας σου λογω και πελατειακης σχεσης εμενα παντα μου δινουν.
      Με ειχε σωσει,ντρεπομουν για το προσωπο μου(μεχρι που εκανα θεραπεια με φαρμακα για ενα εξαμηνο και καθαρισα για μια ζωη,εφαγα τα νιατα μου και τα λεφτα μου σε make up,αντι να παω σε μια δερματολογο το βλημα).
      Αξιζει να το παρεις,θα σε σωσει,πεντακαθαρο θα φαινεται το προσωπακι σου,μιλας τωρα με Ειδικο,και ειχα και το στικ,ενταξει πιο βαρυ,αλλα τα ειχα παρει ολα.Επισης φαινεται πολυ καλο και στις φωτογραφιες-βρες αποχρωση και ΟΡΜΑ!
      Πολλα φιλια!

      Διαγραφή
    3. Πολύ σημαντικό! Ενα κακό με τα μεικάπ μεγάλης κάλυψης είναι το 'στοκε' αποτέλεσμα,που μισώ.
      Θα κάνω μια βολτίτσα απο φαρμακείο ή χόντο,σίγουρα. Καιρό ψάχνω ένα καλό makeup για τις μέρες εκείνες! Να σαι καλα! Ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  3. Η Vichy είναι από τις αγαπημένες μου εταιρίες, αγοράζω εδώ και χρόνια τις ενυδατικές της κρέμες.Παρόλα αυτά δεν έχω δοκιμάσει πότε τα "καλλυντικά" της, και θα ήθελα να δοκιμάσω το Dermablend, έχω ακούσει τα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε και γω είχα χρησιμοποιήσει καλλυντικά και χάρηκα πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία. Σίγουρα θα δοκιμάσω και άλλα, για να έχω μια γενικότερη άποψη!

      Διαγραφή
  4. O rick genest ειναι στο video καναδος,μοντελο!!Γεννημενος το 85 το πουλακι μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι το μαναράκι. Λίγο-λιγότερο σημαδεμένος να ήταν! ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραία ανάρτηση! Κι εμένα μου αρέσει να δοκιμάσω τα πάντα κι ας μην είναι τόσο για την ηλικία/επιδερμίδα μου γιατί καμιά φορά σε βολεύουν ενώ δεν το περιμένεις! Το βίντεο είναι τέλειο, πολύ έξυπνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ!
      Ετσι, ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου ''κάτσει'', μια δοκιμή ποτέ δεν βλάπτει!

      Διαγραφή